Caffeine tabletten

4.95

Categorieën: ,

Beschrijving

Caffeine tabletten kopen online

Caffeine tabletten bestellen kan online voor prijs: 4.95. Caffeine tabletten goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Caffeine tabletten beschrijving

Caffeine tabletten – 4DN Cafeïne komt van nature voor in koffie en in kleine hoeveelheden in thee en in sommige andere dranken. Het is een opwekkende stof, dat inhoudt dat Cafeïne het sympathisch zenuwstelsel kan stimuleren, wat een (tijdelijke) verbetering van het lichamelijk en mentaal prestatievermogen kan betekenen., , Cafeïne is algemeen bekend vanwege de opwekkende eigenschappen. Het zorgt ervoor dat je alert bent en het verbetert je (concentratie)vermogen. Cafeïne heeft, bij hoeveelheden vergelijkbaar met 1 à 2 kopjes koffie, een stimulerend effect op je cognitieve en mentale vermogens: het heeft een geestelijk en lichamelijk opwekkend effect dat tijdens intensieve spiertrainingen net voor dat extra stukje energie kan zorgen., , Cafeïne komt snel in het bloed terecht. De helft zit al 3 tot 4 minuten na het eten of drinken in je bloed. Tussen een ½ uur en 2½ uur na het koffie drinken ervaar je de effecten. Caffeïne tabletten van 4DN bevatten 200mg Caffeïne per tablet. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caffeine tabletten” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten