Diet Glucomannan +

19.50

Beschrijving

Diet Glucomannan + kopen online

Diet Glucomannan + bestellen kan online voor prijs: 19.50. Diet Glucomannan + goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Diet Glucomannan + beschrijving

Glucomannan+ – Swanson Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet!  En glucomannan (konjac mannan) draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Kenmerken: , – Zorgt voor een vol gevoel, – Premium: met psyllium husk vezels, Oats, appel lecithine en meer, – Met meer dan vijf verschillende vezels, – High Potency: 300 capsules van 500mg per verpakking Over Swanson: , Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar topproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diet Glucomannan +” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten