Full Spectrum Blessed Thistle 500mg

4.99

Beschrijving

Full Spectrum Blessed Thistle 500mg kopen online

Full Spectrum Blessed Thistle 500mg bestellen kan online voor prijs: 4.99. Full Spectrum Blessed Thistle 500mg goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Full Spectrum Blessed Thistle 500mg beschrijving

Full Spectrum Blessed Thistle – Swanson Ultra De Blessed Thistle van Swanson levert een compleet spectrum aan voedingsstoffen, waaronder vitamines van het B- complex en belangrijke mineralen! Distel (Blessed Thistle) is een kruid wat zijn oorsprong kent in Europa en Azië, traditioneel gebruikt in bittere tonic drankjes om de eetlust te vergroten. Kenmerken: , – 500 mg per capsule, – 90 capsules per verpakking Gebruiksadvies: neem twee tot driemaal daags één capsule met water. Over Swanson: , Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar topproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Full Spectrum Blessed Thistle 500mg” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten