Graviola 600mg

4.25

Beschrijving

Graviola 600mg kopen online

Graviola 600mg bestellen kan online voor prijs: 4.25. Graviola 600mg goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Graviola 600mg beschrijving

Graviola 600 mg – Swanson Graviola van Swanson bevat 600 mg pure graviola per capsule. Graviola, ook wel bekend als zuurzak, is een smaakvolle vrucht en groeit in tropische gebieden., , Kenmerken Graviola:, – 600 mg pure Graviola per capsule, – Hooggedosseerd, – Zuiver product, – Rijk aan bioactieve fytonutriënten, – Neem 1 capsule per dag, – Voldoende voor 2 maanden Graviola en de speciale voedingstoffen voor de gezondheid Graviola fruit is rijk aan koolhydraten, met name fructose. Het bevat ook grote hoeveelheden vitamine C, vitamine B1 en vitamine B2. Wetenschappers zijn de eigenschappen van Graviola al aan het bestuderen sinds 1940 en hebben ontdekt dat de Graviola een unieke set van fytochemicaliën bezit. Deze worden annonaceous acetogeninen genoemd, en die worden alleen aangetroffen in de Annonaceae familie (waarvan Graviola behoort). Graviola staat bekend om zijn vele goede eigenschappen. , Aanbevolen gebruik:, Neem als voedingssupplement dagelijks een capsule met water., , Over Swanson:, Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar topproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Graviola 600mg” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten