Liver Detoxifier

14.00

Beschrijving

Liver Detoxifier kopen online

Liver Detoxifier bestellen kan online voor prijs: 14.00. Liver Detoxifier goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Liver Detoxifier beschrijving

Liver Detoxifier – Now Foods Kenmerken Now Foods Liver Detoxifier:, – Ideaal na het nuttigen van vetrijk voedsel en alcohol, – Met mariadistel en vitamine C, – Vitamine C draagt bij aan extra energie bij moeheid, – Mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever en bevordert de spijsvertering, – 90 capsules per verpakking Je lever kan het soms zwaar te verduren hebben. Het is het filtersysteem van je lichaam en zorgt er normaal gezien voor dat alles wat er niet hoort verwijderd wordt. Wanneer je lever optimaal functioneert en jij gezond leeft kan je lever je lichaam goed blijven reinigen. Zo kun je energiek blijven, voel je je fit en straal je dat ook uit. Onder sommige omstandigheden is het niet altijd mogelijk om alleen maar gezond te leven en te eten. Hierdoor heeft je lever het soms zwaar te verduren en kan het wat extra hulp gebruiken. Liver Detoxifier bevat vitamine C en mariadistel en is een goed hulpmiddel voor op deze momenten. Vitamine C draagt bij aan extra energie voor op de vermoeide momenten en mariadistel ondersteunt de reinigende werking van de lever en bevordert de spijsvertering.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liver Detoxifier” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten