Magnesium 200 mg

9.90

Beschrijving

Magnesium 200 mg kopen online

Magnesium 200 mg bestellen kan online voor prijs: 9.90. Magnesium 200 mg goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Magnesium 200 mg beschrijving

Magnesium – Swanson Magnesium bevordert de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Dit krachtige mineraal wordt dan ook vaak ingezet door sporters ter ontspanning bij stress., , Kenmerken Magnesium:, – Draagt bij tot een normale eiwitsynthese en spierwerking, – Draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, – Ondersteunt de tanden en is voor behoud van sterke botten, – Bevordert de energiestofwisseling, – Helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam, – 200 mg Magnesium per capsule, – 2 capsules per dag, , Categorie: magnesium, , Aanbevolen gebruik: neem als voedingssupplement 2 maal daags 2 capsules., , Over Swanson:, Swanson is een voorloper op de markt van vitamines en mineralen. Ze hebben een extreem groot assortiment met alleen maar toppproducten voor de allerbeste prijs. Swanson bestaat inmiddels 45 jaar en is gestart door één man. Deze man had een droom; Gezondheid de wereld in brengen en inmiddels zijn ze daar nog steeds mee bezig bij Swanson! Swanson is een echt familiebedrijf, kwalitatief, hoogwaardig en service staan hoog in het vaandel. Ze werken met de beste ingrediënten, met de juiste garanties en goede werkomstandigheden.,. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium 200 mg” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten