Magnesium Spray

3.90

Beschrijving

Magnesium Spray kopen online

Magnesium Spray bestellen kan online voor prijs: 3.90. Magnesium Spray goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Magnesium Spray beschrijving

Magnesium Spray – Body & Fit Begin met sprayen en ontspan je spieren want Magnesium Spray wordt direct opgenomen en werkt gelijk!  Pure magnesiumolie, in sprayflacon. Het beste product om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig in gebruik en voor het hele lichaam. Met Magnesiumspray wordt magnesium direct op de huid aangebracht en herstelt het magnesiumgehalte daar waar nodig is. De olie wordt gelijk door de huid opgenomen en helpt de gespannen spieren te ontspannen. Door de huidopname wordt het maag-darmkanaal niet belast. De magnesiumolie is ideaal voor het slapen gaan, voor ontspanning en een goede nachtrust. Ook is de olie ideaal na het sporten ter ontspanning van de spieren. De spray is makkelijk in gebruik en geschikt voor iedereen. Kenmerken: , – Magnesiumspray met 31% magnesiumchloride, – Directe opname via de huid, – Geen maag-darmkanaal belasting, – Herstelt magnesiumgehalte waar nodig, – Ter ontspanning van de spieren, – Voor meer energie, bij vermoeidheid, – Ideaal te gebruiken na het sporten of voor het slapen gaan, – Voor een goede nachtrust, – Voor sterke botten, betere calciumopname Magnesium komt in de natuur in verschillende verbindingen voor. Het menselijk lichaam bevat gemiddeld 28 gram magnesium. Het is een mineraal dat een belangrijke rol speelt in onze energiehuishouding en in meer dan 300 processen in ons lichaam. Onze ‘voorraad’ magnesium moet voortdurend aangevuld worden. Steeds vaker komen er onderzoeken naar buiten waaruit blijkt dat ons moderne voedsel te weinig magnesium bevat om in de dagelijkse behoefte te voorzien. Vanaf nu kun je op ieder gewenst moment magnesiumolie op je lichaam sprayen!. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnesium Spray” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten