Speed Striker

45.00

Beschrijving

Speed Striker kopen online

Speed Striker bestellen kan online voor prijs: 45.00. Speed Striker goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Speed Striker beschrijving

Speed Striker SKLZ , Train net als Muhammed Ali en Floyd Mayweather en verbeter je oog-hand coördinatie en werk tegelijkertijd aan je conditie. Je kunt de Speed Striker van SKLZ gebruiken om je snelheid, reactiesnelheid, timing en nauwkeurigheid te verbeteren om zo je tegenstanders een stapje voor te zijn.  De Speed Striker is niet alleen geschikt voor vechtsport maar ook voor vele balsporten zoals voetbal, basketbal, tennis en ga zo maar door. Het is een hele effectieve en leuke manier om te trainen., , Eigenschappen van de Speed Strike – Verbeter je snelheid, timing, reactiesnelheid en nauwkeurigheid, – Verbeter je oog-hand coördinatie, – Gemakkelijk op te zetten en op te bergen. , – Werk op een intensieve manier aan je conditie. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speed Striker” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten