Stacker 4 Ephedra Free

19.90

Beschrijving

Stacker 4 Ephedra Free kopen online

Stacker 4 Ephedra Free bestellen kan online voor prijs: 19.90. Stacker 4 Ephedra Free goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Stacker 4 Ephedra Free beschrijving

Stacker 4, NVE Pharmacheuticals Stacker 4 is een revolutie in de bodybuilding wereld, wil jij weten waarom? De ingrediënten spreken stuk voor stuk voor zich en het product is perfect samengesteld voor maximaal resultaat.  Stacker 4 ingrediënten: Groene thee, Wordt veel gebruikt door mensen die willen afvallen. Yerba mate , Yerba mate bevat 24 vitaminen en mineralen, 15 aminozuren en 11 polyfenolen; een groep van fytochemicaliën die fungeren als krachtige antioxidanten. Guarana , Guaraná (Paullinia cupana) is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk ‘energiesupplement’. Tegenwoordig wordt het in Brazilië veel gebruikt voor frisdrank. De bes bevat hoge concentraties aan cafeïne, veel hoger dan in koffie, thee of frisdranken gevonden wordt., Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek. Capsicum Annuum , Spaanse peper. Er worden verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen aan gekoppeld. Kola nut, Heeft een energie opwekkende werking. Dit komt doordat de Kola noot rijk is aan Cafeïne. Kola noot heeft als bijwerking een vochtafdrijvende werking. Ginseng , Ondersteunt extra energie en ter ondersteuning van het geestelijk welzijn. Ginseng draagt bij aan het fysieke en geestelijk welzijn en ondersteunt energetische alertheid. Ginseng extract draagt bij aan de natuurlijke afweer van het lichaam en het immuunsysteem. Cafeïne , Naast de stimulering van het hart heeft cafeïne ook effecten op de alertheid en stemming van de gebruiker. Stacker is al jarenlang de beste en meest succesvolle burner in de Europese en Amerikaanse markt. Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals en Stacker heeft in de loop van de jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo was Stacker de eerste afslankformule met een hoogwaardige kruidenmix. Door de jaren heen is de kruidenmix, in de capsules van Stacker, steeds verder geoptimaliseerd en zijn er producten ontstaan die perfect aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Op deze manier zijn er versies ontstaan die specifiek geschikt zijn voor diegene die last hebben van eetbuien, voor mensen die erg vet eten en voor sporters die door een verlaagd vetpercentage de spieren beter willen accentueren. Zo heeft elke Stacker zijn eigen kwaliteiten. Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stacker 4 Ephedra Free” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten