Stacker 7Phenyl Ephedra Free

24.00

Beschrijving

Stacker 7Phenyl Ephedra Free kopen online

Stacker 7Phenyl Ephedra Free bestellen kan online voor prijs: 24.00. Stacker 7Phenyl Ephedra Free goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Stacker 7Phenyl Ephedra Free beschrijving

Stacker 7 Phenyl, Stacker 2 Stacker 7 Phenyl, directe opname van extracten door middel van de Micro Chip-4 Technology.   Het oude “Stackergevoel” is terug van weg geweest! Stacker heeft altijd bekend gestaan als de krachtigste verbrander ooit en doet daar nu een schepje bovenop met de introductie van NVE’s 7Phenyl Stack. Maar liefst twee jaar lang heeft de fabrikant van Stacker, NVE Pharmaceuticals, gewerkt aan deze nieuwe formule en het resultaat is iets wat tot voor kort als onmogelijk werd gezien: een samenstelling met extreem krachtige verbrandende eigenschappen en stofwisselings-stimulerende extracten!  7-Phenyl Stack geeft je:, →Directe opname van extracten door middel van de Micro Chip-4 Technology., →Het oude, vertrouwde, Stackergevoel., , Micro Chip-4 Technology:, De 7-Phenyl Stack bevat gegranuleerde extracten voor directe opname in het lichaam. Wat zijn de ingrediënten van 7-PhenylStack? Acacia Rigidula (75 mg): geeft phenylethylamine, tyramine, hordenine:, Allereerst zet het de natuurlijke thermostaat een paar standjes hoger Epichasine complex (100 mg): bevat verschillende soorten thee met EGCG en polyfenolen:, EGCG komt voor in groene thee. Groene thee staat weer bekend bij mensen die willen afvallen. De vermoeidheid wordt onderdrukt en je voelt je energiek, opgewekt, zelfverzekerd en alert. Proprietary complex (550 mg): bevat Cissus Quadrangularis, Rhodiola Rhosea en Konjac:, Cissus Quadrangularis is een plantje waar veel plantaardige steroïden in zitten. Cafeïne (275 mg): mentale alertheid, scherpere zintuigen:, Cafeïne is niet zo maar een energizer, het is de stof bij uitstek die ons lichaam in een mentale alertheid brengt. Gebruik van pure natuurlijke cafeïne zet ons lichaam in een stand waarbij alles er op gericht is om snel en effectief te kunnen handelen. De zintuigen worden scherper en de denkkracht neemt toe. Hoe gebruik je de Stacker 7 Phenyl voor de eerste keer? , De 7Phenyl Stacker is de krachtigste verbrander sinds jaren en daardoor adviseren wij rustig, met 1 capsule per inname, maximaal 3 capsules per dag, te beginnen. Elke verpakking 7Phenyl Stacker bevat  100 capsules en is voldoende voor 3-4 weken.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stacker 7Phenyl Ephedra Free” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten