Thermodrene XT

29.90

Beschrijving

Thermodrene XT kopen online

Thermodrene XT bestellen kan online voor prijs: 29.90. Thermodrene XT goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Thermodrene XT beschrijving

Thermodrene XT, Stacker 2 , Stacker2 Thermodrene XT is ontwikkeld door en voor bodybuilders. Volledig vrij van ephedra, dmaa en steroïden, maar krachtiger en effectiever dan ooit. Wil je keiharde en droge spiermassa? Een strakke sixpack? Geen overtollig vet op buik en benen? In de ‘cutfase’ van het bodybuilden kan je niet om Thermodrene XT heen!, , NVE Pharmaceuticals heeft in 20 jaar tijd een reputatie opgebouwd als fabrikant van “The world’s strongest fatburners”. NVE ontdekte in de natuur honderden actieve en krachtige stoffen. Sommigen daarvan zijn zo sterk dat ze zelfs voor ons bodybuilders van toegevoegde waarde zijn. Thermodrene XT combineert deze krachtige stoffen en vult dit aan met essentiële nutriënten zoals magnesium, zink en b-vitamines., , Natuurlijke verbrander, Thermodrene XT is niet zo maar een vetverbrander. Het bevat zoals bovensgenoemd natuurlijke ingrediënten die de werking tot stand brengen. Zo bevat het onder andere één van de krachtigste polyfenolen uit de natuur (Proanthocyanidins) en de extracten Yerba Maté, Cafeïne en Guarana. Daarnaast de anti-oxidatieve werking van groene thee (EGCG en polyfenolen), plus de werking van een Cactus extract. Deze stack van 6 synergetisch effectieve ingrediënten maakt Thermodrene XT tot een van de sterkste en daarmee ook een van de meest effectieve Stackers ooit., , Bescherming van opgebouwde spieren, Een vetverbrander voor bodybuilders moet meer doen dan vet verbranden. Juist een bodybuilder, die maandenlang met een bulkdieet zijn spiermassa heeft opgebouwd, wil enkel droger worden en zijn spiermassa behouden. De spieren moeten dus beschermd worden tegen katabolisme. Tijdens het cutten let je er dus op dat je voldoende eiwitten binnen krijgt. Suppletie van eiwitten kan door Stacker2’s 100% Whey te combineren met Thermodrene XT. Maar Thermodrene draagt zelf ook een steentje bij en dit maakt het product uniek. Door middel van een toegevoegde hoeveelheid Zink en Magnesium. Deze combinatie maakt Thermodrene XT zo geschikt voor bodybuilders. Je raakte nooit eerder zo snel in vorm! Hoe te gebruiken?, Neem 2 maal daags 2 capsules in. De eerste dosering neem je in de ochtend en de tweede dosering neem je in de middag rond 15:00u. Bij voorkeur op een lege maag. Kenmerken doseringen:, 1e serving: Je merkt dat je het warmer krijgt en energieker bent., 2e serving: ’s middags neem je de tweede dosering. Een derde serving in de avond is niet nodig. Je gebruikt dus slechts 4 capsules per dag en een verpakking van Thermodrene XT stelt je dus in staat om een volle maand te cutten. Zijn twee capsules per dosering te sterk voor je? Ga dan voor tweemaal daags één capsule.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thermodrene XT” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten