Triple Magnesium Complex 400 mg

2.90

Beschrijving

Triple Magnesium Complex 400 mg kopen online

Triple Magnesium Complex 400 mg bestellen kan online voor prijs: 2.90. Triple Magnesium Complex 400 mg goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Triple Magnesium Complex 400 mg beschrijving

Triple Magnesium Complex 400 mg – Puritan´s Pride Triple Magnesium Complex van Puritan’s Pride draagt bij tot een normale eiwitsynthese en spierwerking. Door de combinatie van verschillende vormen van magnesium heeft dit supplement een goede opname. Kenmerken Magnesium: , – Draagt bij tot een normale eiwitsynthese en spierwerking, – Draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, – Ondersteunt de tanden en is voor behoud van sterke botten, – Bevordert de energiestofwisseling, – Helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam, – Multifunctioneel mineraal, – 400 mg per capsule, – 60 capsules per verpakking Gebruiksadvies: neem éénmaal daags een capsule, bijvoorkeur met een maaltijd. Puritan’s Pride; healthy choices for healthy living! Dat is de nieuwe missie van Puritan’s Pride. Bij Puritan’s Pride staat een gezonde lifestyle voorop en de kennis daarover willen ze graag delen met de wereld. Puritan’s Pride is continu bezig om betere producten te realiseren en om de klanten het makkelijker te maken om te kiezen voor een gezonde levensstijl.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triple Magnesium Complex 400 mg” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten