Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release

5.90

Beschrijving

Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release kopen online

Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release bestellen kan online voor prijs: 5.90. Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release goedkoop online kopen en eenvoudig bij u thuisbezorgd.

Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release beschrijving

Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release – Puritan´s Pride High potency tabletten vitamine B complex met vitamine C van Puritan’s Pride om je lichaam te beschermen en voor natuurlijke energie! De capsules time released, wat inhoudt dat de afgifte van de vitamines geleidelijk gaat en de werking lang aanhoudt. De capsules zijn geheel vegetarisch en gecoat zodat ze makkelijk door te slikken zijn. Vitamine C – draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en verhoogt de ijzeropname. Vitamine B1 – draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en draagt bij tot de normale werking van het hart. Vitamine B2 – heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme. Helpt bij vermoeidheid/moeheid en bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Vitamine B6 – levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Goed voor de eiwitstofwisseling/productie. Vitamine B12 – activeert je natuurlijke energie in je lichaam. Gebruiksadvies: voor volwassenen, neem één tot twee capsules per dag, bij voorkeur met een maaltijd. Puritan’s Pride; healthy choices for healthy living! Dat is de nieuwe missie van Puritan’s Pride. Bij Puritan’s Pride staat een gezonde lifestyle voorop en de kennis daarover willen ze graag delen met de wereld. Puritan’s Pride is continu bezig om betere producten te realiseren en om de klanten het makkelijker te maken om te kiezen voor een gezonde levensstijl.. producten & middelen koop je goedkoop online. Bestel nu.

button_bestellen_blauw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamin B-Complex + Vitamin C Time Release” te beoordelen

Voedingssupplement.org - Informatief portal voor voedingssupplementen, sportvoeding, afslankproducten, gezondheidsproducten. Sluiten