Uncategorized

Lekkere broodjes van de bakker voor je lunch

Bij een bakkerij kan je vaak niet alleen terecht voor gebak, brood en hartige snacks. Veel bakkers hebben tegenwoordig ook heerlijke belegde broodjes voor de lunch Zundert in het assortiment. Als je een lekkere wandeling hebt gemaakt dan is een heerlijke lunch ideaal om even op kracht te komen. Ook als je druk aan het werk bent geweest, bent wezen winkelen of gewoon zin hebt in een lekker belegd broodje met een kopje koffie om op adem te komen dan kan je terecht bij de bakker. Als je geen zin hebt in een heerlijk belegd broodje dan heeft een bakkerij het voordeel dat er ook lekkere zoetigheden en hartige snacks verkocht worden en je hebt dus keuze zat.

Een heerlijke lunch van de bakkerij

Er zijn vele mogelijkheden waar je uit kan kiezen bij de bakkerij. Je kan hierbij denken aan een smakelijk belegd broodje naar keuze. Dit kan een broodje kaas zijn, een broodje met vlees of een speciaal belegd broodje zoals een broodje gezond of een broodje salsa. Uiteraard zijn er vele keuzes voor een belegd broodje van de bakker. Je kan bijvoorbeeld denken aan een broodje met een lekkere salade zoals verse zalmsalade, tonijnsalade of eisalade. Als je eens wat anders wilt dan is roomkaas met walnoten, tomaten en sla ook altijd een goede keuze. Of wat denk je van een heerlijk broodje hete kip of pulled pork? Er zijn zoveel keuzes in broodjes met beleg dat je het zo gek niet kan bedenken. Ook voor vegetariërs zijn er vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld hummus. Een vers broodje met een thema zoals Italiaans of Spaans beleg is ook altijd een mogelijkheid. Wie geniet er nou niet van carpaccio of chorizo op brood?

Gebak met koffie als tussendoortje

Als je geen zin hebt in een uitgebreide lunch dan is in plaats van een broodje een lekker gebakje met een kop koffie of thee ook altijd een goede keuze. Je kan uiterlijk kiezen voor verschillende soorten koffie zoals cappuccino of espresso. Gecombineerd met een lekkere taart zoals appelgebak, slagroomtaart of chocoladetaart kan je er weer tegenaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *