Uncategorized

Thee kopen

Bijna iedereen in Nederland drinkt dagelijks thee. Samen met koffie is thee het meest populaire drankje om te drinken. Je kan thee op verschillende plekken kopen. Zo kan je naar de supermarkt gaan voor je doosjes thee, maar je kan ook in een speciale theewinkel je thee aanschaffen. In een theewinkel hebben ze veel meer keuze dan in de supermarkt en zullen ze je ook meer kunnen vertellen over de positieve effecten van de verschillende soorten thee. Denk je erover ook thee te kopen in een theewinkel? Lees hier meer over de thee die je in een theewinkel kan kopen.

Biologische thee

In veel theewinkels wordt enkel biologische thee verkocht. Dit betekent dat de thee op een eerlijke manier wordt geproduceerd en dat er geen gekke stoffen in de thee zitten. Je zal waarschijnlijk al snel proeven dat de biologische thee lekkerder en echter smaakt dan gewone thee uit de supermarkt. Bovendien stimuleer je door het kopen van biologische thee eerlijke productie, zowel voor mens als voor de natuur. De meeste kruiden zullen komen uit de omgeving en hoeven dus niet een lange reis af te leggen voor ze bij jou in huis komen.

Losse thee

Je kan bij een theewinkel losse thee kopen. Losse thee bestaat meestal uit een mengelmoes van allerlei theekruiden. Deze worden samengesteld op smaak en werking. Zo wordt van verschillende rustgevende kruiden een slaapthee gemaakt en van verschillende oppeppende kruiden juist een ochtendthee. Je zal al snel de effecten merken van zo’n samengestelde thee. Je kan ook losse kruiden kopen, bijvoorbeeld alleen kamille of alleen pure groene thee. Als je losse kruiden koopt zal je meer de positieve effecten van de kruiden op zichzelf ervaren. Als je losse thee aanschaft heb je daarbij lege zakjes of een theefilter nodig waar je de kruiden in kan doen. Voor een kopje thee heb je maar een beetje kruiden nodig en zo kan je met verse thee vaak een stuk langer doen dan met zakjes uit de supermarkt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *