Uncategorized

Wie zijn orthomoleculaire tandartsen?

Diëtist Helmond is opgeleid om gebits- en kaakafwijkingen te diagnosticeren, voorkomen en behandelen. De specialist helpt bestaande aandoeningen te corrigeren door de problemen te identificeren die zich in de komende eeuwen kunnen ontwikkelen. Tandartsen werken met mensen van alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen. Orthomoleculaire tandartsen gebruiken vaste en verwijderbare tandheelkundige componenten zoals beugels, houders en banden om de positie van tanden te veranderen. Ze behandelen gebitsafwijkingen, waaronder scheve tanden, bijtproblemen (zoals een overbeet of een onderbeet), overvolle tanden of tanden die te ver uit elkaar staan ​​en een verkeerde uitlijning van de kaak. Regelmatige controles kunnen echter gaatjes en andere tandheelkundige aandoeningen identificeren voordat ze verontrustende symptomen veroorzaken en tot ernstigere problemen leiden.

Modaliteiten en supplement van orthomoleculaire tandarts

Behandelingsopties omvatten fluoridemedicatie, vullingen, kronen, wortelkanalen en tandextractie. Als je gaatjesprobleem bijvoorbeeld net is begonnen, kan een fluoridemedicijn helpen het tandglazuur te herstellen en kan het soms een gaatje in het zeer vroege stadia omkeren. Professionele fluoridemedicatie bevat meer fluoride dan de hoeveelheid die wordt aangetroffen in leidingwater, tandpasta en mondspoelingen.  Fluoridemedicatie kan vloeibaar, gel, schuim of vernis zijn dat op je tanden wordt geborsteld of in een klein bakje wordt geplaatst dat over je tanden past.

Belang van een orthomoleculaire tandarts

Het hebben van een orthomoleculaire tandarts is belangrijk omdat ze verschillende soorten tandbederf voorkomen. Voorkom parodontitis (tandvlees), wat kan leiden tot tand- en botschade. Voorkom een slechte adem – door te poetsen, flossen en regelmatig naar de tandarts te gaan. Hierdoor wordt het aantal bacteriën in je mond dat een slechte adem veroorzaakt, verminderd. Je een aantrekkelijkere en uniekere glimlach die onder andere je zelfvertrouwen vergroot. Een tandarts helpt de tanden er stralend uit te laten zien door te voorkomen dat ze bevlekt raken door voedseldeeltjes, dranken, tabak, enzovoort. Een orthomoleculaire tandarts zorgt er ook voor dat je gebit extreem sterk wordt gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *